roglic pogacar kolesarska zveza slovenije maske gajcom garderoba.jpg

Maske, potiskane po naročilu

Maske, potiskane po naročilu, lahko nosijo pozitivna sporočila in povezujejo ljudi tudi v času, ko so medčloveški stiki prepovedani.

Izdelava je možna povsem po vaših željah. Maske so izdelane iz belega poliestra, ki je lahko v celoti potiskan, tako da dobimo maske različnih barv, z neomejenimi možnostmi dodajanja vzorcev, logotipov in sporočil.

pantone_barva_leta_2020_blog.jpg

Barva leta 2020

 

PANTONE BARVA LETA 2020

PANTONE 19-4052 Classic Blue

 

Novo leto, nova barva. Barva leta 2020 je PANTONE 19-4052 Classic Blue, klasična, brezčasna modra, ki s svojo preprostostjo poudarja eleganco leta, ki je pred nami. Namiguje na večerno nebo, poudarja našo željo po zanesljivih temeljih, ki bodo prenesli kopico sprememb, ki jih napovedujejo zvezde.

direktni_sitotisk_na_majice_karusel_gajcom_600x400.jpg

Ni kriva barva

V zelo redkih primerih je dejansko barva tista, ki vas bo pustila na cedilu. Ko govorimo o pokrivni barvi namenjeni tisku na temno majico in le-ta ne uspe izpolniti svoje obljube o pokritosti in živahnih barvnih rezultatih, zagotovo obstajajo drugi temeljni dejavniki, ki povzročajo slabo voljo. V nadaljevanju si bomo pogledali vse dejavnike, od katerih je odvisno kako bo svetla barva delovala na temnem ozadju.

 

gajcom tisk majic karusel.png

Sitotisk - večbarvni potisk majic

Majice uvažamo in tiskamo že več kot četrt stoletja. V tem času se nam je nabralo veliko znanja in izkušenj, tako da za vsak vaš projekt najdemo primerno rešitev.

Čeprav uporabljamo kar 8 obsojnih tehnik tiska, še vedno največ majic potiskamo na sitotisk. Naš karusel omogoča tisk v več barvah - omejitev praktično ni, saj pripravo za tisk od začetka do konca naredimo sami. Tako lahko potiskamo tudi zelo zahtevne grafike, kot so različne fotografije, grafike v res veliko barvah, posebne pozicije in dimenzije tiska ...

komplicirano je zabavno tiskarna majic garderoba.png

Unikatno potiskane majice tudi v Garderobi

Potrebujete majice za rojstni dan ali za drugo praznovanje? Potiskane majice za zasebna in poslovna darila tiskamo tudi v trgovini in tiskarni Garderoba v ljubljanskem Koloseju.

Obiščete nas lahko vsak dan od ponedeljka do sobote med 10h in 17h. Z veseljem pomagamo izbrati pravi dizajn - ali pa vam pripraviti nekaj povsem unikatnega.

DOSTAVA

Dostavljamo po vsej Sloveniji.

SVETUJEMO

Ob nakupu izdelkov za tisk vam z veseljem tudi svetujemo. Vse barve, čistila in druge pripomočke za tisk tudi sami uporabljamo - svetujejo vam naši izkušeni tiskarji.

ZALOGE

Večina izdelkov je vedno na zalogi. Če ste izbrali izdelek, ki ga trenutno ni, vas obvestimo, kdaj bo naslednja dobava.

SPLETNO NAROČANJE

Spletna trgovina je še precej sveža. Imate težave z naročanjem? Pišite nam na info@gajcom.si ali nas pokličite na 015422300.