eko tiskarna gajcom.png

EKOLOGIJA

Čeprav smo prepričani, da je Zemlja izjemno močen planet, ki se uspešno zoperstavlja človeškim ekološkim pregreham in dolgoročno ostaja zdrava, pa je vendarle ne želimo brez razloga dodatno obremenjevati. Že pred nekaj leti smo začeli v tiskarni Gajcom intenzivno zmanjševati količino odpadkov - spodaj si oglejte več naših pristopov k skrbi za okolje in zdravje. Posebej pa smo ponosni na ukrep preteklega leta - namreč v letu 2020 smo porabili kar 75 % manj PVC folije za pakiranje majic kot v povprečju preteklih let. Kako nam je to uspelo?

Preprosto - svojim strankam smo predlagali, naj pakiranja majic v PVC folije enostavno ne naročijo. Samo peščica se je vendarle odločila za pakiranje, ki pač ni bilo brezplačno - včasih je pakiranje smiselno, sploh če mora majica prepotovati dolgo pot do nekoga, ki jo bo na koncu dobil v trajno last. Bolje jo je obdržati čisto in lepo, kot da ne doseže svojega cilja. Ampak kot rečeno, tega je izjemno malo - večina naših strank pravi, da pakiranja dejansko ne potrebuje.

DTG - tisk detajlov za gledališki kostum

Za SNG Nova Gorica smo pred kratkim potiskali detajle na njihovih kostumih.

Izjemni kostumi, ki jih je zasnoval Andrej Vrhovnik, so še posebej oživeli zaradi potiskanih detajlov. Tiskali smo na našem velikem DTG tiskalniku in sicer direktno na blago.

gajcom_gourmet_logo.png

Linija izdelkov Gajcom Gourmet

Linija izdelkov Gajcom Gourmet je namenjana gostinskim in turističnim podjetjem. Sledimo svetovnim trendom in lokalnim kapricam - zato smo v svoji ponudbi predstavili izdelke, ki jih imajo naše stranke rade že vrsto let.

V ponudbi najdete vse, kar potrebujete za:

profikmet tisk na majice gajcom.jpg

Mehek tisk na majice

Mehkoba tiska na majicah je ključnega pomena. Kljub temu, da uporabljamo več obstojnih tehnik tiska, so vsi naši tiski mehki na otip, živih barv in obstojni.

Sam videz in otip tiska sta odvisna tudi od materialov, na katere tiskamo. Zadnje čase je najbolj pribljubljen material organski bombaž. V naši ponudbi najdete več kot 250 izdelkov iz organskega bombaža - nekateri so kombinirano z recikliranim poliestrom. Ti izdelki ponujajo veliko možnosti za res kakovostne, mehke in obstojne potiske. Majice iz organskega bombaža so lahko tudi tanjše, pa so še vedno primerne za potisk.

sawgrass navodila za nove uporabnike.jpg

Sawgrass - samo en klic do navodil za nove uporabnike

Ste pravkar kupili novi tiskalnik za sublimacijo Sawgrass Virtuoso?

Z veseljem vam pomagamo pri inštalaciji in vam ponudimo prva navodila za uporabo. Seveda na daljavo.

monika krt zavod pod mavrico jopica maska gajcom.jpg

Unikatni izdelki za Moniko

Unikatno potiskana jopica, majica in maska - vrhunski komplet za nego na domu. Monika iz podjetja Forma Magica je ena od vas, naših dragih strank, ljudi z velikim srcem in vedno nasmejanimi očmi. 

Nič čudnega torej, da zanjo vedno najdemo prave izdelke, svetujemo, kako bo tisk najbolje izpadel - in jih tudi kakovostno potiskamo. Monika je tokrat izbrala našo unikatno masko iz poliestra, ki jih izdelujemo sami. Več mask najdete tukaj. Potiskana je samo na enem licu in sicer z logotipom Forma magica, mandalo, ki je zdaj že prepoznavni znak za Monikine storitve. Prepričani smo, da bo maska marsikomu všeč - če bi si kdo zaželel tako masko, jo lahko naročite pri Moniki. 

bandana.jpg

Bandane - zabavni dodatek za hladne dni

Bandane so že nekaj let zelo priljubljen "modni" dodatek in izjemno priročen športni pripomoček. Uporabljate jih lahko na veliko načinov - vsi načini uporabe so narisani na embalaži bandan. Trenutno so najbolj priljubljene bandane, ki so na voljo že v zabavnih vzorcih - vse pa lahko še vedno dodatno potiskamo z vašimi logotipi in grafikami.

Kolesarji in motoristi so bandan že vajeni - drugi športniki jih uporabljajo vse pogosteje. Od preprosto zaščite vratu do nošenja kot trak ali kapa - in celo okoli zapestja ... Vse oblike uporabe so zanimive in priročne. Najbolj priljubljene bandane, ki so na voljo tudi v manjših količinah, najdete v spletni trgovini tukaj.

velika izbira izdelkov iz tekstila za promocijo gajcom.jpg

Posebni popusti za tiskarje na izdelke iz tekstila

Ste že preverili novo ponudbo v spletni trgovini s tekstilnimi izdelki za promocijo? Če ste že kdaj kupovali preko naše spletne trgovine in ste svoje podatke shranili, potem smo vam najverjetneje na vaš račun že pripisali poseben popust za tiskarje, ki velja na celotno ponudbo izdelkov iz tekstila, torej na majice, puloverje, jopice, jakne, kape, vrečke, predpasnike, dežnike, pa tudi na čevlje, delovna oblačila in celo na nekatere izdelke, kot so vrečke za prakiranje, škatle in celo nekatera stojala - ogromno izdelkov, s katerimi vam želimo pomagati pri vašem poslovanju, že najdete v naši spletni trgovini.

10 % stalni redni popust na vse izdelke iz spletne trgovine s tekstilimi izdelki velja tudi ko kupujete vzorce ali manjše količine. Pri večjih količinah se popust poveča za dodatnih 10 %. In vse to na že ugodne veleprodajne cene.

stanley stella lookgbook katalog gajcom.jpg

Stanley Stella - lookbook

S podjetjem Stanley and Stella sodelujemo že nekaj let. Njihovi izdelki pa so se v naši spletni trgovini pojavili pred kratkim. Celotno ponudbo si lahko ogledate tudi v njihovem katalogu.

Stanley and Stella sodeluje samo s podjetji, ki ponujajo dotisk njihovih izdelkov, zato jih lahko kupite samo v kakovostnih, preverjenih tiskarnah, kot je naša :). Namreč to so res kakovostni izdelki, izdelani iz čistega organskega bombaža, ali pa iz mešanice recikliranega organskega bombaža in poliestra. Čeprav gre za "promocijski" rang izdelkov, so izdelki Stanley and Stella v mnogo pogledih veliko boljši od primerljivih konkurenčnih. Nekaj osnovnih lastnosti, ki so prepričale nas v Gajcomu:

world cotton day stanley and stella gajcom slovenija.jpg

Svetovni dan bombaža - predstavljamo novost v naši ponudbi: Stanley and Stella

S podjetjem Stanley and Stella sodelujemo že nekaj let, končno pa so njihove majice, puloverji in jopice dobili mesto tudi v naši spletni trgovini. Danes je svetovni dan bombaža, ravno pravi trenutek za malce obširnejšo predstavitev podjetja Stanley and Stella in njihove vizije - trajnostni razvoj vseh faz od proizvodnje surovin do končne uporabe izdelkov. 

Stanley and Stella prisega na ORGANSKI BOMAŽ. Kakšne so prednosti nakupa izdelkov iz organskega bombaža?

DOSTAVA

Dostavljamo po vsej Sloveniji.

SVETUJEMO

Ob nakupu izdelkov za tisk vam z veseljem tudi svetujemo. Vse barve, čistila in druge pripomočke za tisk tudi sami uporabljamo - svetujejo vam naši izkušeni tiskarji.

ZALOGE

Večina izdelkov je vedno na zalogi. Če ste izbrali izdelek, ki ga trenutno ni, vas obvestimo, kdaj bo naslednja dobava.

SPLETNO NAROČANJE

Spletna trgovina je še precej sveža. Imate težave z naročanjem? Pišite nam na info@gajcom.si ali nas pokličite na 015422300.