fespa sejem tiskarstva amsterdam 2021 gajcom.png

Fespa - sejem v barvah

Oktobra napovedana FESPA, najpomembnejši sejem za tiskarje (sitotisk, digitalni tisk, DTG, sublimacija, velikoformatni tisk, reklamni napisi ...) očitno bo.

Potem ko nad tiskarskimi sejmi v preteklem letu pač ne moremo biti navdušeni, verjamemo, da se mnogi od vas že zelo veselite obiska Amsterdama. Glede na lokacijo in veliko željo, ki tlije v nas vseh, je tudi tema sejma izjemno dobro izbrana - namreč Fespa 2021 Vrača barve. In to oktobra, ko bo s svojo barvitostjo k dobremu vzdušju izobilno pomagala tudi narava!

Kaj lahko pričakujemo od Fespe 2021?

- vsaj nekaj interaktivnosti in "otipljivih" štantov. Interakcija v živo, čeprav očitno pod maskami ... poslovne partnerje že vsi zelo pogrešamo, pa vendar bo pot do Amsterdama dolga, zato lahko pričakujemo, da bodo vabila na obisk sejma letos še dodatno podkrepljena. In da tistim, ki se boste za to poslovno pot v Amsterdam oktobra odločili, vsekakor ne bo žal.

- za tiste, ki boste manj pogumni, bo Fespa letos zagotovo pripravila veliko dogodkov tudi online. Pred in po sejmu lahko seveda pričakujemo povečano število online sestankov med poslovnimi partnerji. Čeprav smo tega zdaj že zelo vajeni, v Gajcomu verjamemo, da bo koncentracija sestankov jeseni še večja.

- Dobavitelji, s katerimi sodelujemo, še niso uradno napovedali svoje udeležbe na letošnji Fespi v živo. Pričakujemo pa, da se bodo vsaj nekateri za nastop v živo vendarle še odločili.

Več informacije o Fespi 2021 najdete tukaj.

DOSTAVA

Dostavljamo po vsej Sloveniji.

SVETUJEMO

Ob nakupu izdelkov za tisk vam z veseljem tudi svetujemo. Vse barve, čistila in druge pripomočke za tisk tudi sami uporabljamo - svetujejo vam naši izkušeni tiskarji.

ZALOGE

Večina izdelkov je vedno na zalogi. Če ste izbrali izdelek, ki ga trenutno ni, vas obvestimo, kdaj bo naslednja dobava.

SPLETNO NAROČANJE

Spletna trgovina je še precej sveža. Imate težave z naročanjem? Pišite nam na info@gajcom.si ali nas pokličite na 015422300.