Kupili ste Sawgrass sistem za sublimacijo - Kaj pa zdaj?

Končno ste prejeli svoj novi sistem za sublimiranje Sawgrass. Verjetno ste škatlo odprli z velikim vznemirjenjem, mogoče pa tudi z rahlim zadržkom. Previdno tiskalnik vzamete iz škatle in ga postavite na mizo. Lep je. Kako pa bomo naredili, da bo tudi kaj lepega natisnil? :)
Kar brez skrbi, priklop in osnovne nastavitve tiskalnika Sawgrass sta namreč resnično enostavna. Pravzaprav obstaja več načinov, kako se tega lahko lotite.

Če ste tehnično spretni in radi vse naredite sami (povečini ne da bi sploh pogledali navodila), se pridružite Sawgrass Academy in si oglejte naše video tečaje Video Training courses, kjer opišemo vse od zagona tiskalnika do izdelave prvih izdelkov.

Če si želite navodil v živo, se lahko povežete z našo tehnično ekipo. Tukaj: Sawgrass Setup se prijavite za sestanek v živo z našim tehničnim strokovnjakom za sublimacijo, ki vas bo poklical in vodil skozi celotni postopek. Seveda vse to poteka v angleščini. Če svoji angleščini ne zaupate, lahko pokličete nas v Gajcomu na 01 54 22 300 in se z Darinko dogovorite za telefonski pogovor.

Kakorkoli že se boste lotili začetka, pa s tem nikar ne odlašajte. Uporaba tiskalnikov Sawgrass je zelo enostavna, predvsem pa morate poskusiti sami - samo tako, da opremo dejansko uporabljate, lahko namreč z njo kaj zaslužite.

Kar pa se tiče samega posla, za začetek svetujemo, da si zastavite eno od dveh strategij. Prva strategija je ta, da si omislite več različnih izdelkov, ki jh boste tiskali. Seveda ne izbirajte kar počez, saj ti izdelki niso zastonj. Odločite se za izdelke, ki vam bodo pomali zapeljati neko zanimivo zgodbo, in ki se tudi vam zdijo zanimivi.


Izberite trg, ki vas zanima.  In zdaj sestavite nekaj dizajnov, ki lahko vključujejo tudi izmišljena imena, napise ...  Pomislite, kaj bi lahko vaše stranke zanimalo. In potem potiskajte nekaj vzorcev. Ni treba, da jih je veliko, običajno je sedem lepo število. Bodite ustvarjalni in predvsem se ob ustvarjanju zabavajte. Vključite nekaj fotografij in veliko domišljije. Naredite na ljudi vtis
!

Druga strategija pa je osredotočena bolj na produktivnost. Če izdelki niso potiskani tako, kot ste si vi to zamislili, si zapišite vse podrobnosti v postopku. Shranite jih za prihodnje poskuse. Sčasoma boste pridobili recepte za različne izdelke, ki bodo za vas predstavljali veliko vrednost.


Pri obeh strategijah vam lahko pomagajo naši vebinarji – The Top 10 Mistakes That New Sublimators Make and How to Avoid Them.  Prijavite se še danes.

Potem ko boste potiskali prve vzorčne kose, na katerih se boste naučili sublimirati, bost s Sawgrass tiskalnikom zagotovo postala najboljša prijatelja. In takrat pride čas, da svoje izkušnje in opremo vnovčite.

Oglejte si še naš Premium Designs from Premier Artists.  Tu najdete več sto različnih tem, ki jih lahko uporabite za osnovo svojega novega posla.

Čestitke za vaš nakup in dobrodošli v ekipi Sawgrass. Tudi mi v Gajcomu smo vam vedno z veseljem na voljo za vsa vprašanja. Izdelke pa lahko najdete tukaj.


V imenu Sawgrass pa vam dobrodošlico izreka Jimmy Lamb

Sledite nam tukaj in @SawgrassInk na FacebookInstagram ter Pinterest!

DOSTAVA

Dostavljamo po vsej Sloveniji.

SVETUJEMO

Ob nakupu izdelkov za tisk vam z veseljem tudi svetujemo. Vse barve, čistila in druge pripomočke za tisk tudi sami uporabljamo - svetujejo vam naši izkušeni tiskarji.

ZALOGE

Večina izdelkov je vedno na zalogi. Če ste izbrali izdelek, ki ga trenutno ni, vas obvestimo, kdaj bo naslednja dobava.

SPLETNO NAROČANJE

Spletna trgovina je še precej sveža. Imate težave z naročanjem? Pišite nam na info@gajcom.si ali nas pokličite na 015422300.