skupna_narocila_gajcom_tekstil_za_tiskarja.jpg

NAROČANJE BARV IN MAJIC HKRATI

Ste opazili, da lahko v naši spletni trgovini hkrati naročite majice in tudi barvo, če jih želite sami potiskati?

In da lahko hkrati, ko kupujete barve, naročite tudi nepotiskane majice in druge izdelke? 

Nakupujete lahko v "obeh trgovinah" hkrati, saj sta med sabo povezani. Dodajte v košarico izbrane barve, potem pa preskočite na tekstil in dodajte še majice - oboje se bo v košarici združilo in dobili boste en račun.

Naša spletna ponudba je torej razdeljena v dva dela. Na osnovni strani www.gajcom.si  najdete promocijske majice, puloverje, jopice, jakne, kape, dežnike, predpasnike, pa tudi delovna oblačila, opremo za gostince in veliko izbiro promocijskih daril, kot so razna pisala, ravnila, blokci, ovratni trakovi, bandane itd. Veliko zanimive ponudbo za promocijo lahko kupite tudi že potiskano - v razdelku Darilo, ki sezuje vas čaka ponudba izdelkov, ki jih pri nas lahko naročite skupaj s tiskom - tako za lastno porabo kot tudi za nadaljno prodajo.

Druga stran pa je namenjena vsem, ki tudi sami tiskate - sitotisk, digitalno ali sublimacijsko. Ponujamo vam barve in kartuše, pa tudi vso drugo opremo, potrebno za sitotisk in sublimacijo, ter folije za tisk na majice. To stran najdete tukaj.

Kaj pa, če naročate izdelke z različnim dobavnim rokom? Nič hudega, po elektronski pošti vam bomo sporočili okvirne dobavne roke in vam predlagali najboljšo rešitev. Vedno se z veseljem prilagodimo vašim potrebam in željam.

In še NAMIG: Če ste tiskar, se registrirajte na strani za tiskarje in pridobite dodatne ugodnosti pri nakupu promocijskih majic in drugih izdelkov.

DOSTAVA

Dostavljamo po vsej Sloveniji.

SVETUJEMO

Ob nakupu izdelkov za tisk vam z veseljem tudi svetujemo. Vse barve, čistila in druge pripomočke za tisk tudi sami uporabljamo - svetujejo vam naši izkušeni tiskarji.

ZALOGE

Večina izdelkov je vedno na zalogi. Če ste izbrali izdelek, ki ga trenutno ni, vas obvestimo, kdaj bo naslednja dobava.

SPLETNO NAROČANJE

Spletna trgovina je še precej sveža. Imate težave z naročanjem? Pišite nam na info@gajcom.si ali nas pokličite na 015422300.